NIEUW! SAMSUNG RS50N3513S8 Amerikaanse koelkast 184cm A+


Grote foto nieuw samsung rs50n3513s8 amerikaanse koelkast 184cm a witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten
€ 889
Locatie Zwanenburg  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Let op! Dit exemplaar heeft meer dan een deukje/krasje, zie extra foto's.
Stijlvol en vooral erg handig is deze ruime nieuw (b-keus) Samsung Amerikaanse koelkast met energieklasse A+ en een koelruimte van 357 liter en vriesruimte van 144 liter. Deze side by side koelkast kent een hoogte van 183.9 cm, een breedte van 91.2 cm en een diepte van 67.2 cm. Ruim genoeg om uw boodschappen voor een langere tijd koel te bewaren. Bespaar u zelf de rit naar de supermarkt en sla groot in!
NoFrost
Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.
Multi Airflow-systeem
Met het Multi Airflow-systeem in de koel-en diepvriesruimte wordt de koude lucht in de koelkast gelijkmatig verdeeld en wordt de temperatuur op een constante niveau gehouden. Het vriesgedeelte blijft ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. De voedingsmiddelen behouden dankzij dit innovatieve systeem meer versheid en smaak.
Superkoelen
De Superkoelen functie verandert al uw voedingsmiddelen binnen afzienbare tijd van kamertemperatuur naar de temperatuur waarin ze bewaard moeten worden. Zo bereiken uw nieuwe voedingsmiddelen in no time de gewenste temperatuur en blijven deze vers.
Supervriezen
Met de Supervriezen functie wordt de temperatuur in de diepvries gedurende een korte tijd sterk verlaagd, zodat u uw nieuwe voedingsmiddelen op de snelst mogelijke manier kunt invriezen. Ideaal voor huishoudens die regelmatig groot inkopen en hun verse producten zo snel mogelijk onder het vriespunt willen krijgen.


Let op! Eventuele aansluitmateriaal (toevoerslang en filter) voor de watertoevoer en de gebruikershandleiding worden niet standaard meegeleverd.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 8801643262037
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Samsung
 ● SKU (eigen artikel code): RS50N3513S8
Kenmerken: Kopen in Zwanenburg
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23012556

Meer Koelkasten en IJskasten

Meer Koelkasten en IJskasten aangeboden in deze subrubriek.