Wijnkast met 2 temp.zones | 40 flessen (inbouw)

sinds 17-2-2021 11:20:28

Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten Grote foto wijnkast met 2 temp.zones 40 flessen inbouw witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten
prijs: € 712,50
Locatie : Nieuwegein  (Utrecht)

Kenmerken

Model : Tafelmodel
Soort : Vrijstaand
Staat : Nieuw

Beschrijving

Witte-, mousserende én rode wijnen bewaren én uitserveren wanneer het u uitkomt!
De wijnkasten zijn voorzien van een glazen (dubbelglas) deur en heeft twee temperatuurzones: 12~22°c en 5~12°c waardoor er zowel witte, rosé, mousserende én rode wijnen in opgeslagen kunnen worden. Bijvoorbeeld 8°c voor het serveren van witte wijn, 17°c voor het serveren van rode wijn én 12-14°c voor het bewaren van wijn en dat allemaal in dezelfde kast!! Door het anti-trillingssysteem zijn trillingen verleden tijd en kan de wijn perfect behouden blijven.
Niet meer nadenken of u de wijn moet bijkoelen of chambreren (op kamertemperatuur te laten komen), u heeft altijd zowel bewaarwijn als serveerwijn op de juiste temperatuur.
KENMERKEN:
-capaciteit van max. 40 flessen (750ml)
-exterieur geheel in zwart
-gedempte blauwe interieurverlichting (kunt u zelf aan/uit zetten)
-blauw verlichte display voor een zeer accurate instelling (te wijzigen met 1.0º C)
-de glazen (dubbel glas) deur is voorzien van een uv-filter
-voorzien van een stevige moderne handgreep (20 mm)
-het interieur van de klimaatkast bestaat geheel uit aluminium (aluminium geleidt warmte en kou veel effectiever dan plastic)!
-voorzien van mooie houten plateaus (meerdere plateaus mogelijk)
-plaats van de plateaus zelf te wijzigen
-opslagplateau onder een hoek zetten mogelijk
-uitschuifbare plateaus met kogellager reling
-dit model heeft een slot (sleutel) waardoor onbevoegden danwel kinderen de deur niet kunnen openen
-laag geluidsniveau
-voorzien van actief koolstoffilter (voor het absorberen van muffige luchtjes)
-ook geschikt voor inbouw
PRIJS: 589,00
Prijzen overige klimaatkasten:
- 80 flessen met 2 temperatuur zones: € 739,00
-120 flessen met 2 temperatuur zones: € 839,00
-200 flessen met 2 temperatuur zones: € 989,00
Zowel ophalen als verzenden is mogelijk! Mocht u een mooie ruimte hebben danwel een ruimte beschikbaar willen maken voor de opslag van wijn en/of sigaren dan is dat bij ons ook mogelijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat u vele honderden (of zelfs duizenden) flessen wijn kunt bewaren, zo lang als u zelf wilt én op de door u gewenste condities. Mail of bel naar 030-2511191 voor o.a. Wijnloungesets, wijnkoelkast, humidors, chocoladeklimaatkasten, kaasklimaatkasten,etc.
Kenmerken: Model: Tafelmodel, Soort: Vrijstaand, Staat: Nieuw, Kopen in Nieuwegein

Stuur bericht
Advertentienummer: 25257207 Meld aan Aanbodpagina