NAGELFREES MET AFZUIGING SYIS PODO LINE + SYIS PODO LINE SET


sinds 9-11-2020 3:19:31

Grote foto nagelfrees met afzuiging syis podo line syis podo line set witgoed en apparatuur persoonlijke verzorgingsapparatuur
prijs: € 1099
Locatie : Leerdam  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De SYIS PODO LINE-freesmachine is ontworpen en gebouwd in overeenstemming met Richtlijn 93/42 / EEG betreffende medische apparatuur en de aangebrachte wijzigingen garanderen kwaliteit en veiligheid.
Het apparaat is bedoeld voor de behandeling van voetklachten en professionele pedicure-procedures en mag alleen worden bediend door een gekwalificeerde podoloog of pedicure. De freesmachine (micromotor) wordt gekenmerkt door een soepele snelheidsregeling tot 30.000 per minuut, met de mogelijkheid om de richting rechts – links te veranderen, en een stofabsorbeerder. Een onmisbaar voordeel van het apparaat is een elektronisch display waarmee u de intensiteit van de behandeling en het buitengewone vermogen van de 300 W aanzuigturbine kunt regelen.
De freesmachine heeft een filtervulteller.
De freesmachine is verkrijgbaar in wit.
Alle stof dat tijdens bedrijf wordt verzameld, wordt in de zuigturbine of absorber gezogen. Dankzij dit inhaleert een persoon die vele behandelingen per dag uitvoert niet al het materiaal dat moet worden geveegd. Het beschermt vooral zijn longen. Het werken met een absorptiefreesmachine heeft nog een voordeel, namelijk dat er geen stof circuleert in de ruimte waarin de procedure wordt uitgevoerd. Dankzij dit vestigt het zich niet op meubels en objecten, en bacteriën en virussen die de opperhuid en nagels bewonen vermenigvuldigen zich daar niet. Kortom, de absorber wordt niet alleen gebruikt om esthetische redenen, maar ook om hygiënische en gezondheidsredenen. Wanneer u een freesmachine kiest die is ontworpen voor pedicure, is het de moeite waard om de machine met de absorber te kiezen.
Daarnaast zijn vervangende filters in de uitverkoop
De kit bevat:
– bedieningsapparaat
– kop met een micromotor 30.000 tpm
– hoofdhouder
– garantie
Technische gegevens
Spanning: 230 V / 50 Hz
Zuigturbine: 300 W
Micromotor: 50W 5,86 Nm / 30.000 tpm
Afmetingen van de verpakking
Gewicht: 4,0 kg (set)
Zekering: T3.15 A
Isolatieklasse: 2, type B
Geluidsintensiteit 68-78 dB
SYIS PODO LINE SET
Verzachtende parels voor voeten 100 g
Suikerschil aan de voeten 100 g
Voetmasker met arganolie
VERZACHTENDE PARELS VOOR VOETEN
Verzachtende op ureum gebaseerde voetparels verrijkt met uiterst waardevolle extracten van Ascophyllum Nodosum algen en algen. Ureum hydrateert, verzacht en exfolieert keratinized epidermis. Heeft antibacterieel effect en vergemakkelijkt de penetratie van actieve stoffen. Algenextracten reguleren de zuur-base balans, versterken de bloedvaten en maken de huid elastisch, beschermen tegen barsten.
SUIKERSCHILD VOOR VOETEN
Suikerpeeling is bedoeld voor het verwijderen en intensief pellen van eeltige epidermis van de voeten. Dankzij het ureumgehalte bereidt het de huid voor om actieve ingrediënten in de diepere lagen van de huid op te nemen. De cosmetica bevat ook sojaolie, bijenwas, sheaboter, bittere sinaasappelbloemextract en vitamine E. Dankzij deze ingrediënten worden de voeten fluweelzacht, gehydrateerd, beter voorzien van bloed en goed voorbereid op verdere verzorgingsbehandelingen.
VOETMASKER MET ARGNISCHE OLIE
Voetmasker met arganolie dankzij het gehalte aan rustgevend aloë-extract verrijkt met vitamine E en arganolie hydrateert, voedt sterk, voorkomt pijnlijk kraken en uitdrogen van de huid, dankzij het gehalte aan rustgevend aloë-extract verrijkt met vitamine E en arganolie. Ureum, melkzuur en glycolzuur zijn verantwoordelijk voor het gladmaken en verzachten van de opperhuid. Het masker heeft een ontspannend, verfrissend en gladmakend effect.

Waarom Kap
Kenmerken: Kopen in LeerdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24346531 Meld aan Aanbodpagina