BOSCH KGN34NWEAG KOEL-VRIESCOMBINATIE 186CM A++

sinds 2-2-2021 11:10:48

Grote foto bosch kgn34nweag koel vriescombinatie 186cm a witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten
prijs: € 405
Locatie : Zwanenburg  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingNooit meer ruimtegebrek met deze nieuw (b-keus) Bosch koelvriescombinatie A++ met 192 liter netto koelinhoud en 105 liter netto vriesinhoud. Door zijn ruime afmetingen (h:186 cm * b:60 cm * d:66 cm) heeft u altijd plek voor dat ene extra etenswaar. Deze koelvriescombinatie heeft met zijn eenvoudige maar verfijnde uitstraling absoluut zijn plek verdiend in de keuken. De weg naar de keuken is, dankzij de verschijning van deze Bosch koelkast, makkelijker te vinden dan ooit!
NoFrost
Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.
Multi Airflow-systeem
Met het Multi Airflow-systeem in de koel-en diepvriesruimte wordt de koude lucht in de koelkast gelijkmatig verdeeld en wordt de temperatuur op een constante niveau gehouden. Het vriesgedeelte blijft ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. De voedingsmiddelen behouden dankzij dit innovatieve systeem meer versheid en smaak.
Supervriezen
Met de Supervriezen functie wordt de temperatuur in de diepvries gedurende een korte tijd sterk verlaagd, zodat u uw nieuwe voedingsmiddelen op de snelst mogelijke manier kunt invriezen. Ideaal voor huishoudens die regelmatig groot inkopen en hun verse producten zo snel mogelijk onder het vriespunt willen krijgen.
Let op! Handleiding wordt niet standaard meegeleverd


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4894669101194
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bosch
 ● SKU (eigen artikel code): kgn34nweag bkeus schade4
 ● Type: Vrijstaande koel-vries combinaties
 ● Kleur (algemeen): Wit


Kenmerken: Kopen in Zwanenburg


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25139139 Meld aan Aanbodpagina