Smartshaker 3 draadloze trilwekker


sinds 11-1-2022 11:05:47

  • Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen
  • Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen
  • Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen
  • Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen
  • Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen
Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen Grote foto smartshaker 3 draadloze trilwekker witgoed en apparatuur algemeen
prijs: € 59,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

SmartShaker 3 Vibratie trilwekker Bluetooth-wekker met meerdere alarm- en vibratie-instellingen, lange levensduur van de batterij, oproep- en berichtmelding; voor zware slapers, dove mensen en senioren.

De SmartShaker 3 trilwekker - Welke functies heeft deze draadloze trilschijf?
De SmartShaker 3 is de opvolger van de SmartShaker 2. Deze draadloze bedshaker met trilalarm is gemaakt voor iedereen. De Smart Shaker 3 is ontworpen voor alle soorten slapers, licht of zwaar, omdat de sterkte van de vibratie eenvoudig kan worden aangepast tussen 5 verschillende sterkteniveaus. Deze draadloze trilwekker is perfect voor zware slapers, diepe slapers, doven, senioren, ouderen, kinderen, kinderen, tieners, studenten en iedereen die een extra kick nodig heeft om wakker te worden en uit bed te komen.
Meerdere alarmen en super instelbaar
Je kunt meerdere alarmen op je smartphone plannen via de Smart Shaker 3-app. Via de app kun je meerdere alarmen maken, de trillingssterkte selecteren (5-niveaus), alarmdagen aanpassen en in-/uitschakelen voor individuele alarminstellingen.

Deze draadloze trilwekker gaat zelfs af als je telefoon is uitgeschakeld, aangezien de Smart Shaker 3 al je instellingen opslaat in het apparaat. De app is beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.
Meldingen en Waarschuwingen
De Smart Shaker 3 LED-indicatoren geven de levensduur van de batterij van de wekker weer, evenals waarschuwingen voor inkomende oproepen, berichten en meldingen van sociale media. De witte LED-lampjes geven het batterijniveau aan, terwijl de groene knipperende LED-lampjes eventuele binnenkomende meldingen aangeven.

Je kunt de diverse meldingen van je smartphone naar wens in- of uitschakelen.
Wakker worden zonder geluid
Conventionele wekkers zullen een luid onaangenaam piepgeluid afgeven dat je partner of kamergenoot zeker wakker zal maken. De Smart Shaker 3 zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste, diepste slapers door zijn krachtige trillingen wakker kunnen worden zonder de persoon naast hen wakker te maken. Leg de Smart Shaker 3 eenvoudig onder je kussen en word wakker met een sterke vibratie zonder je partner of kamergenoot te storen.
Een uitstekende trilwekker voor kinderen
We weten dat ochtenden vaak een uitdaging zijn voor schoolkinderen, vooral de zware slapers. Kinderen hebben de neiging om op de snooze-knop te drukken en weer in slaap te vallen of ze negeren het luide zoemeralarm tijdens zonsopgang. Deze compacte trilwekker aan het bed helpt dat patroon te doorbreken. De Smart Shaker 3 is gewoon de beste wekker voor kinderen, kinderen en tieners.

 

Beste jouw SmartShaker 3 trilwekker bij AllesVoorOren.nl.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0705353423246
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: AllesVoorOren
 ● SKU (eigen artikel code): 0313106476403


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27794452 Meld aan Aanbodpagina