Schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm


sinds 9-8-2022 03:12:39

  • Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto schuinmodel afzuigkap 1700x1100x400 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
prijs: € 725,99
Locatie : Kaatsheuvel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Schuinmodel afzuigkappen
Als horecaondernemer zal je in Nederland te maken krijgen met diverse eisen en regeltjes die betrekking hebben op de luchtkwaliteit in het pand. Zo is het voor vrijwel iedere horecagelegenheid in Nederland verplicht om het pand te voorzien van goede afzuigkappen. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel veilig aan het werk kan gaan, en dat de klanten natuurlijk zonder problemen binnen kunnen zitten. Gelukkig ben je bij Horeca King op het juiste adres voor alle soorten afzuigkappen, zo ook de meest professionele schuinmodel afzuigkappen!

Schuinmodel afzuigkappen voor iedere horecagelegenheid
Er zijn diverse voordelen die je zal ondervinden wanneer je vandaag nog schuinmodel afzuigkappen bestelt bij Horeca King. Op de allereerste plaats zijn al onze afzuigkappen van de meest geweldige kwaliteit, hierdoor voldoen ze aan elke regelgeving omtrent de luchtkwaliteit. Het tweede voordeel is dat de prijzen zeer laag zijn in verhouding tot andere winkels en aanbieders, om nog maar niet te spreken over de diverse aanbiedingen die soms van kracht zijn. Schuinmodel afzuigkappen kunnen ideaal verwerkt worden in de keuken, dit zorgt er dan ook voor dat het helemaal geen afbreuk hoeft te doen aan de uitstraling van de keuken. Door de afzuigkappen in de hoeken van de keuken te plaatsen zal je veel minder hoeven te verbouwen, de slangen kunnen weg worden gewerkt in de muur. Dit zorgt er dan ook voor dat het geheel een nette en professionele uitstraling zal krijgen. Neem zeker eens een kijkje hier op de site als jij ook wilt zien wat voor soorten schuinmodel afzuigkappen wij van Horeca King je te bieden hebben!

Afzuigkap kopen voor in de keuken
Goede ventilatie is belangrijk in elke ruimte van een huis of gebouw. De afvoer van lucht is al helemaal belangrijk in ruimtes waarin zich veel verontreinigde lucht bevindt, die warm worden of waar bijvoorbeeld rookvorming ontstaat. Een ruimte die aan al deze eisen voldoet, is de keuken. Geen enkele keuken is compleet zonder een goede afzuigkap. Een afzuigkap kopen doe je echter niet zomaar. Er zijn redelijk wat zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een afzuigkap. Denk hierbij aan het type keuken en de hoeveelheid ruimte die je hebt voor het installeren.

Een afzuigkap aanschaffen
Bij het aanschaffen van een afzuigkap komen een aantal zaken kijken. Is er bijvoorbeeld al nagedacht over een motorloze kap of een met motor? Is er rekening gehouden met de aanwezigheid van een centraal afzuigsysteem? Ook moet er gekeken worden naar hoe de lucht wordt afgevoerd. Hoe korter het systeem kan zijn en hoe minder bochten het bevat, des te beter de kap zal werken. Immers kan de lucht dan zo snel en gemakkelijk mogelijk worden afgevoerd.

Daarnaast moet de kap natuurlijk ook passen bij jouw kookplaat. Hij moet in ieder geval even breed zijn als je kookplaat. De kap werkt niet vanzelf en heeft ook stroom nodig, is er al nagedacht over de stroomtoevoer?

Als laatste zijn er een afzuigkappen die je zelf kunt installeren. Maar als je twijfelt over het installeren of niet zeker weet hoe het werkt, dan is het altijd verstandig om een professional in te schakelen. Goede luchtafvoer is immers heel belangrijk om de keuken gezond en fris te houden. Zonder afzuigkap verandert het al snel in een muf en met rook gevuld hok.

Soorten afzuigkappen
Er zijn veel soorten afzuigkappen. De meest bekende is de dampkap, deze kennen we in 6 uitvoeringen: doosmodel, eilandmodel, hui
Kenmerken: Kopen in KaatsheuvelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24350821 Meld aan Aanbodpagina