Roger Touchscreen Mic


sinds 1-7-2022 09:14:08

Grote foto roger touchscreen mic witgoed en apparatuur algemeen
prijs: € 1139
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Phonak Roger Touchscreen Mic analyseert continu spraak- en ruisniveaus terwijl de functionaliteit en prestaties worden geoptimaliseerd.


Phonak Roger Touchscreen Mic is een van de nieuwste toevoegingen aan de Roger for Education-portfolio. Het verzendt draadloos de stem van een spreker rechtstreeks naar de luisteraar en biedt spraak-en ruisverbeteringen tot 35% ten opzichte van Dynamic FM en een indrukwekkende 54% ten opzichte van andere FM-systemen.

De nieuwe gebruikersinterface met een touchscreen en indicatielampje maakt Roger Touchscreen Mic eenvoudig en intuïtief in gebruik. Het biedt zowel docenten als studenten een eenvoudige maar effectieve indicatie wanneer de microfoon is ingeschakeld en gedempt.

Hoe gebruik ik het?
De Phonak Roger Touchscreen Mic analyseert continu spraak- en ruisniveaus terwijl de functionaliteit en prestaties worden geoptimaliseerd. Het kan door een leraar worden gedragen (Lanyard-modus), op een tafel tussen een kleine groep van 2-5 studenten (kleine groepsmodus) of door de student gericht op de persoon die hij wil horen, dichtbij elkaar geplaatst (richtmodus).

Hoe werkt de modus voor kleine groepen?
De Phonak Roger Touchscreen Mic kan worden losgemaakt van het koord en op een tafel worden geplaatst tussen 2-5 studenten. De ingebouwde versnellingsmeter activeert automatisch de modus 'kleine groep'. Door gebruik te maken van een systeem van drie intelligente ingesloten microfoons oriënteert het zich automatisch naar de student die in de groep praat.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): .
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 97933053


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27501583 Meld aan Aanbodpagina