Roger Select Microfoon


sinds 1-7-2022 09:14:32

Grote foto roger select microfoon witgoed en apparatuur algemeen
prijs: € 738,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Roger Select microfoon die gekoppeld wordt aan een FM ontvanger. Leg hem op tafel als je met meerdere mensen spreekt en de Select bepaalt voor je wie je hoort. Of jij zelf natuurlijk.

Roger Select van Phonak is dé veelzijdige microfoon
De Roger Select biedt de beste prestaties in situaties waarin u zich weinig beweegt en waar veel achtergrondlawaai is, zoals restaurants. De Roger Select werkt uitsluitend met FM ontvangers en in combinatie met gehoorapparaten of CI's
Volg het hele gesprek met Roger Select
Wanneer u de Roger Select in het midden van een tafel plaatst, selecteert de microfoon automatisch wie aan het praten is en schakelt deze naadloos over van de ene spreker naar de andere.

In situaties waarin meerdere gesprekken tegelijkertijd plaatsvinden, kunt u met een druk op de knop handmatig kiezen wie u wilt horen en op welk gesprek u zich wilt concentreren.

De Phonak Roger Select kan ook op de kleding van vrienden of familie vastgemaakt worden of om de hals gedragen worden. U mist niets meer van een spreker op de achterbank van de auto bijvoorbeeld.

Roger Select beschikt over breedband Bluetooth, waarmee u telefoongesprekken kunt voeren. Door middel van een audiokabel kunt u geluid vanuit tv's, muziekspelers, computers en andere apparaten streamen.

Voor het gebruik van de Roger Select microfoon hebt u een compilot met Roger FM ontvanger nodig, een fm ontvanger zoals de Mylink of geïntegreerde FM ontvangers op uw hoortoestellen. De Select kan ook rechtstreeks met de Phonak Marvel toestellen werken. Hiervoor moet de Marvel wel geprogrammeerd worden door de audicien en er moet evengoed een FM ontvanger aangekocht worden.

 
Voordelen Roger Select

 ● Super klein: Slechts 5.5 CM in doorsnede
 ● Richt zich automatisch op sprekers
 ● Draadloze FM kwaliteit
 ● Keuze uit 3 kleuren

Roger Select van Phonak is verkrijgbaar bij AllesVoorOren.nl
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): .
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): SELECT-CHAMP


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23324433 Meld aan Aanbodpagina