Phonak Roger NeckLoop Adult (03)


sinds 15-5-2022 03:02:29

  • Grote foto phonak roger neckloop adult 03 witgoed en apparatuur algemeen
  • Grote foto phonak roger neckloop adult 03 witgoed en apparatuur algemeen
Grote foto phonak roger neckloop adult 03 witgoed en apparatuur algemeen Grote foto phonak roger neckloop adult 03 witgoed en apparatuur algemeen
prijs: € 429,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Phonak Roger NeckLoop 03 vervangt de Mylink. De Neckloop Adult is geschikt voor alle hoortoestellen die een ringleidingstand hebben. Ongeacht het merk!

Phonak Roger NeckLoop
Phonak Roger NeckLoop is een universele ontvanger die compatibel is met elk hoortoestel of cochleair implantaat met een luisterspoel. (van Phonak of een andere fabrikant). Zet gewoon je Roger NeckLoop aan en gebruik het display en de batterijniveau-indicator om gemakkelijk de status van de ontvanger te zien. Roger Neckloop vervangt Roger Mylink.
Gesprekken dichterbij brengen
Phonak Roger NeckLoop wordt om de nek gedragen door volwassenen, studenten en kinderen ouder dan 8 jaar om toegang te geven tot het volledige Roger microfoonportfolio en het voordeel van Roger-technologie in lawaaierige situaties en over afstand. Roger NeckLoop brengt gesprekken dichterbij.
Ontworpen voor dagelijks gebruik
Met zijn lichte gewicht en afneembare neklus in twee lengtes is hij comfortabel in gebruik voor zowel volwassenen als kinderen. Eenmaal verbonden met een Roger-microfoon, blijft deze verbonden. Zet hem gewoon aan en hij gaat 10 uur mee. Roger Neckloop gebruikt een USB C-interface voor opladen en digitale uitvoer, een gemakkelijk af te lezen display en een 3,5 mm hoofdtelefoonaudio-uitgang.

Phonak Roger NeckLoop kan samen met Roger-microfoons worden gebruikt en is compatibel met hoortoestellen, BAHA's en cochleaire implantaten met een luisterspoel, onafhankelijk van het merk hoortoestel. Verbeterde hoorprestaties met Phonak Roger – Roger-technologie zorgt voor beter spraakverstaan ​​over afstand en lawaai.
Verbeterde hoorprestaties
Geeft toegang tot Roger-technologie voor een beter spraakverstaan in lawaai en over afstand. Met de Roger Neckloop Adult (03) kun je de Select / On / Pen / Table Mic / Etc. koppelen. De Touchscreen mic echter kan alleen met de Roger Neckloop Child (02) gekoppeld worden.
Maakt spraak toegankelijk
Roger NeckLoop kan samen met Roger-microfoons worden gebruikt en is compatibel met hoortoestellen of implantaten met een luisterspoel.
Makkelijk te gebruiken
Schakel je Roger NeckLoop in en gebruik het display en de batterijniveau-indicator om eenvoudig de status van de ontvanger te zien.
Gaat een hele dag mee
Volledig opgeladen kan de Roger Neckloop 10 uur worden gebruikt.

De Roger Neckloop bestel je snel een eenvoudig op AllesVoorOren.nl

Gebruiksaanwijzing Roger Neckloop (Engels)
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 056-4005-P5112
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 056-4005-P5112


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26337428 Meld aan Aanbodpagina