Phonak Roger Digimaster 7000 Speaker incl. vloerstandaard


sinds 8-5-2022 03:00:25

  • Grote foto phonak roger digimaster 7000 speaker incl. vloerstandaard witgoed en apparatuur algemeen
  • Grote foto phonak roger digimaster 7000 speaker incl. vloerstandaard witgoed en apparatuur algemeen
Grote foto phonak roger digimaster 7000 speaker incl. vloerstandaard witgoed en apparatuur algemeen Grote foto phonak roger digimaster 7000 speaker incl. vloerstandaard witgoed en apparatuur algemeen
prijs: € 815,50
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Phonak Roger Digimaster 7000 Speaker is een middelgrote zuilluidspreker en spraakversterker welke ingezet kan worden in aula's tot 300 m2.


Een stemversterker (spraakversterker) biedt een oplossing bij aanhoudende stemproblemen in lokalen, zalen etc. Er zijn veel eenvoudige stemversterkers in de handel, maar deze hebben diverse nadelen. Zo is vaak het geluid niet aangenaam, er is snel sprake van hinderlijk rondzingen (feedback) of het volume staat al snel te hard voor de personen dicht bij de luidspreker. Met Dynamic SoundField behoren al deze problemen tot het verleden.

 
Een natuurlijk geluid met DM7000 luidspreker
Het line-array ontwerp van de Digimaster 7000 speaker creëert een geluidsveld tot op de achterste rij. Het geeft een zeer natuurlijke en prettige klank doordat het vooral de midden- en hoogfrequente spraakklanken versterkt en de lage tonen juist wat minder. De geavanceerde techniek maakt dat met één speaker een klaslokaal van 300 m2 probleemloos bestreken kan worden en het voor iedereen prettig klinkt, ook voor de leerling dichtbij de speaker.

Voor kleinere ruimtes zoals een klaslokaal is de DigiMaster 5000 beschikbaar.
Draadloze digitale techniek
Een goede geluidskwaliteit alleen is niet voldoende. Een systeem moet ook praktisch zijn in het dagelijks gebruik en bovendien storingsvrij zijn. Door de geavanceerde digitale draadloze techniek (2.4 GHz band) presteert Dynamic SoundField moeiteloos, ook in ruimtes waar wifi en andere draadloze systemen actief zijn.

De spreker draagt de Roger Touchscreen Mic. Deze is draadloos verbonden met de Digimaster 7000 speaker. De gebruiker heeft de hele dag geen omkijken naar het systeem waardoor het al snel moeiteloos integreert in de dagelijks werk.

 

LET OP: De DM7000 is ALLEEN als set van 2 verkrijgbaar!
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 130180893


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27769047 Meld aan Aanbodpagina