NIEUW!!(14 DAGEN RETOUR ) HISENSE RS696N4II1 AMERIKAANSE KOE


sinds 25-6-2020 04:19:03

Grote foto nieuw 14 dagen retour hisense rs696n4ii1 amerikaanse koe witgoed en apparatuur koelkasten en ijskasten
prijs: € 679
Locatie : Zwanenburg  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingStijlvol en vooral erg handig is deze ruime nieuw (b-keus) retour Hisense Amerikaanse koelkast met energieklasse A+ en een koelruimte van 367 liter en vriesruimte van 178 liter. Deze side by side koelkast kent een hoogte van 178,6 cm, een breedte van 91 cm en een diepte van 74,3 cm. Ruim genoeg om uw boodschappen voor een langere tijd koel te bewaren. Bespaar u zelf de rit naar de supermarkt en sla groot in!
Superkoelen
De Superkoelen functie verandert al uw voedingsmiddelen binnen afzienbare tijd van kamertemperatuur naar de temperatuur waarin ze bewaard moeten worden. Zo bereiken uw nieuwe voedingsmiddelen in no time de gewenste temperatuur en blijven deze vers.
Supervriezen
Met de Supervriezen functie wordt de temperatuur in de diepvries gedurende een korte tijd sterk verlaagd, zodat u uw nieuwe voedingsmiddelen op de snelst mogelijke manier kunt invriezen. Ideaal voor huishoudens die regelmatig groot inkopen en hun verse producten zo snel mogelijk onder het vriespunt willen krijgen.


Let op! Eventuele aansluitmateriaal (toevoerslang en filter) voor de watertoevoer en de gebruikershandleiding worden niet standaard meegeleverd.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 6921727008510
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Hisense
 ● SKU (eigen artikel code): RS696N4II1


Kenmerken: Kopen in ZwanenburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24047032 Meld aan Aanbodpagina