Koji Icelolly Popmaker Classic


sinds 27-3-2023 03:09:55


prijs: € 14,95
Locatie : 31  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Zelf waterijsjes maken volgens klassiek recept
 ● Bruikbaar voor allerlei dranken en producten
 ● Gemakkelijk in gebruik
 ● Direct na gebruik simpel schoon te maken
Gemakkelijk eigen waterijsjes maken
De Koji icelolly popmaker classic maakt het je gemakkelijk om altijd een voorraad waterijsjes in je favoriete smaak klaar te hebben liggen. De popmaker heeft de klassieke vorm zoals je die nog kent van toen je de waterijsjes op warme zomerse dagen nog van je moeder kreeg. Die traditie kan je dan ook zelf gemakkelijk voortzetten met je eigen kinderen. De Koji popmaker werkt namelijk op exact dezelfde wijze als de klassieke modellen.

IJsjes in alle soorten smaken
Een groot voordeel van de Koji icelolly popmaker classic is dat deze geschikt is voor allerlei soorten dranken en producten. Zo is het dus mogelijk om ijsjes te maken in alle smaken die jij aantrekkelijk vindt. Dit kan bijvoorbeeld je favoriete frisdrank zijn, maar het kan ook met yoghurt in een bepaalde smaak. Bovendien is er ruimte voor zes ijsjes tegelijkertijd. Dat betekent dus ook dat je altijd verschillende smaken op voorraad hebt liggen. Je kunt dus ook altijd de keuze bieden. Bovendien is er veel mee te variëren, iedere keer weer opnieuw. Dat maakt het allemaal alleen maar nog leuker.

Het gemak in gebruik
De Koji icelolly popmaker classic set is in alle opzichten gemakkelijk in gebruik. Het vullen van de vormpjes is zo gedaan en de stokjes zijn herbruikbaar. Meer dan 8 uur in de vriezer is niet nodig. ’s Ochtends vullen betekent dus ’s middags een ijsje kunnen eten. Om de ijsjes uit de vormpjes te krijgen is meer dan 30 tot 60 seconden onder de warme kraan niet nodig. Daarna is alles simpel af te wassen en opnieuw te gebruiken.


 ● Merk: Koji
 ● Type: Ijsmaker
 ● Kleur: Rood
 ● Materiaal: Kunststof
 ● Afmetingen: 18 x 17 x 8 cm
 ● Aantal ijsjes: 6 ijsjes
 ● Gewicht: 400 gram
 ● Inhoud: 500 ml
 ● EAN: 0815706028001

DealDonkey = Great Deals, Big Discount, High Service!
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste deals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Eenvoudig bestellen en snelle levering
Geen lastig bestelproces maar in drie eenvoudige stappen je bestelling plaatsen en veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. Bij makkelijk en snel bestellen hoort natuurlijk ook een snelle levering. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd en zijn binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd.

Wil je deze aanbieding bestellen? Klik dan op onderstaande linkSPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in 31Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 30358323 Meld aan Aanbodpagina