Irobot Roomba® 976 Stofzuigerrobot


sinds 5-12-2021 03:05:20

Grote foto irobot roomba 976 stofzuigerrobot witgoed en apparatuur stofzuigers
prijs: € 389
Locatie : Zwanenburg  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Roomba® 976 navigeert moeiteloos door een complete woonlaag van uw huis, houdt bij waar hij zich bevindt en laadt zichzelf op tot het werk is gedaan. Het AeroForce® 3-staps reinigingssysteem levert tot 5x meer zuigkracht* met de 2e generatie motor voor minder onderhoud en betere reinigingsprestaties, en met de iRobot HOME App kunt u reiniging van afstand plannen en uitvoeren.
Slim

 ●  Reinigt een complete woonlaag: iAdapt® 2.0 Navigation met visuele lokalisatie zorgt ervoor dat Roomba® 976 moeiteloos en efficiënt navigeert in de verschillende vertrekken van een complete woonlaag en bovendien steeds zijn eigen locatie bijhoudt.
 ●  Laadt zich zelf automatisch op en hervat de taak tot de klus is geklaard: Roomba® 976 kan maximaal 75 minuten* achterelkaar werken en laadt zichzelf vervolgens automatisch op om de reiniging te hervatten tot de hele klus is geklaard.
 ●  Moeiteloze en efficiënte navigatie door meerdere ruimtes: De robot gebruikt een zeer efficiënt reinigingspatroon en een heel scala aan sensoren, waardoor de hij zich kan aanpassen aan de dagelijkse rommel en meubels die hij tegenkomt. Zo kan de robot uw huis grondig reinigen in alle hoeken en gaten.
 ●  Detecteert vuil dat makkelijk over het hoofd wordt gezien: Gebruikt optische en akoestische sensoren om plekken met hoge concentraties vuil, stof en huisdierharen te detecteren en reinigt extra grondig waar dat nodig is.
 ●  Reinigt onder banken en stoelen: Door het lage ontwerp kan Roomba® ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan.
 ●  Valt niet van de trap: Afgrondsensoren zorgen ervoor dat Roomba® trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.
* Getest op harde vloeren in het eigen testlaboratorium van iRobot. De gebruikstijden kunnen variëren
Eenvoudig

 ● Maak verbinding om uw vloer op afstand te reinigen: met de iRobot HOME App kunt u uw stofzuigrobot heel handig overal en op elk gewenst moment programmeren en starten. Kies speciale reinigingsvoorkeuren en bekijk de status van reinigingstaken. In de Clean Map™-rapporten kunt u zien waar uw robot heeft gereinigd en kunt u ook allerlei andere details bekijken, zoals het dekkingsgebied en de duur van voltooide taken. U kunt bovendien pushmeldingen ontvangen wanneer uw robot een
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5060629983448
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): Roomba976 bkeus


Kenmerken: Kopen in ZwanenburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27192923 Meld aan Aanbodpagina