Huis leegmaken en bezemschoon opleveren


sinds 21-9-2022 03:39:15

Grote foto huis leegmaken en bezemschoon opleveren witgoed en apparatuur algemeen
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Woning, pand of bedrijf leeg en bezemschoon opleveren? Bel 085- 40 19 762

Woning Ontruimen Den Haag is gespecialiseerd in het snel en deskundig ontruimen en bezemschoon opleveren van ruimtes na overlijden, verhuizing, emigratie, faillissement, samenwonen, nalatenschap.

Onze ervaren ontruimingsbedrijf maakt de ruimte efficiënt leeg en bezemschoon in o.a. Amsterdam, Leiden,Delft, Den Haag, Rotterdam, Utrecht , Dordrecht.

Wat kan onze ontruimingsbedrijf voor u betekenen? Wij maken uw woning/pand leeg en zorgen ervoor dat de inboedel zorgvuldig wordt verpakt en getransporteerd. Wij zorgen er tevens voor dat de bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen. Onbruikbare spullen voeren we verantwoord af. Uw woning is na onze werkzaamheden helemaal leeg, netjes, bezemschoon en klaar voor verkoop of verhuur. Wilt u gebruik maken van onze opslagservice? Dat is geen probleem. Ook een verhuislift hebben wij voor de moeilijk te bereiken appartementen.

Vloerbedekking verwijderen doen wij ook. Tevens behang verwijderen en schilder werkzaamheden kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Woning ontruimen Nederland is werkzaam voor particulieren en bedrijven in geheel Nederland. Wij geven u graag advies en denken met u mee.

Wij doen ook verhuizingen. Seniorverhuizingen gaan vaak samen met het leeg maken van de woning, waarbij u dus van A tot Z hulp nodig heeft. In ons vindt u een trouwe, zorgzame partner die u al het werk uit handen neemt.

Onze adviseur komt gratis langs voor een gesprek en onze offerte is vrijblijvend en verplicht u tot niks. Wilt U meer informatie over het ontruimen van een kamer/woning/pand of onze werkwijze? Bel voor het maken van een afspraak 24/7 naar 085 - 40 19 762 of email ons op info at woningontruiminghaaglanden punt nl uitteraard geven wij ook een prijs indicatie via telefoon.Bootsloperij Ophaaldienst - Inkoop - hozen/lichten/bergen - slopen en afvoeren. 


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26146270 Meld aan Aanbodpagina