Eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm


sinds 9-6-2022 03:10:33

  • Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto eilandmodel afzuigkap 6000x2400x500 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
prijs: € 4089,79
Locatie : Kaatsheuvel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Eilandmodel afzuigkappen
Binnen de horeca speelt een goede afzuiging in de keuken een aanzienlijk grote rol. Dit heeft te maken met het feit dat je als horecaondernemer aan bepaalde eisen omtrent de luchtkwaliteit moet voldoen. Deze regels bestaan er om de veiligheid van de gasten te waarborgen, het is niet de bedoeling zat zij met pijn aan de luchtwegen bij jou eten in het restaurant. Tevens zal een goede afzuiginstallatie ervoor zorgen dat de werknemers in de keuken op een veilige manier aan het werk kunnen. Bij Horeca King ben je op het juiste adres beland voor alle soorten afzuiginstallaties. Zo ook voor de Eilandmodel afzuigkappen.

Eilandmodel afzuigkappen voor een lage prijs
Een van de voordelen van winkelen bij Horecaking is dat je nooit meer teveel hoeft te betalen voor jouw producten. Afzuiginstallaties van Horecaking voor bij een kookeiland zijn voorzien van de beste kwaliteit materialen, hiermee zal je ontzettend veel vet uit de lucht kunnen filteren. In tegenstelling tot andere afzuigkappen kunnen de kappen die hier ziet boven een kookeiland gemonteerd worden. Onze afzuigkappen voldaan aan alle eisen op het gebied van de regelgeving omtrent luchtkwaliteit, bij ons zal je altijd kwaliteit in handen hebben. Goede afzuigkappen kunnen gecombineerd worden met diverse soorten filters en afzuigmotoren, deze zijn ook hier op de site te vinden. Onze afzuigkappen zuigen een hoge mate van vet op. Dit vet wordt op een eenvoudige wijze opgevangen waardoor het stukken makkelijker is om het weg te gooien, hierdoor zal iedere horecagelegenheid voor eens en voor altijd van vettige lucht af zijn. Zie het als een investering voor in de onderneming, door de afzuigkappen komt de luchtkwaliteit ten goede. Bestel vandaag nog hoogwaardige afzuigkappen voor jouw kookeiland voor een schappelijke prijs, alleen bij Horecaking!

Afzuigkap kopen voor in de keuken
Goede ventilatie is belangrijk in elke ruimte van een huis of gebouw. De afvoer van lucht is al helemaal belangrijk in ruimtes waarin zich veel verontreinigde lucht bevindt, die warm worden of waar bijvoorbeeld rookvorming ontstaat. Een ruimte die aan al deze eisen voldoet, is de keuken. Geen enkele keuken is compleet zonder een goede afzuigkap. Een afzuigkap kopen doe je echter niet zomaar. Er zijn redelijk wat zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een afzuigkap. Denk hierbij aan het type keuken en de hoeveelheid ruimte die je hebt voor het installeren.

Een afzuigkap aanschaffen
Bij het aanschaffen van een afzuigkap komen een aantal zaken kijken. Is er bijvoorbeeld al nagedacht over een motorloze kap of een met motor? Is er rekening gehouden met de aanwezigheid van een centraal afzuigsysteem? Ook moet er gekeken worden naar hoe de lucht wordt afgevoerd. Hoe korter het systeem kan zijn en hoe minder bochten het bevat, des te beter de kap zal werken. Immers kan de lucht dan zo snel en gemakkelijk mogelijk worden afgevoerd.

Daarnaast moet de kap natuurlijk ook passen bij jouw kookplaat. Hij moet in ieder geval even breed zijn als je kookplaat. De kap werkt niet vanzelf en heeft ook stroom nodig, is er al nagedacht over de stroomtoevoer?

Als laatste zijn er een afzuigkappen die je zelf kunt installeren. Maar als je twijfelt over het installeren of niet zeker weet hoe het werkt, dan is het altijd verstandig om een professional in te schakelen. Goede luchtafvoer is immers heel belangrijk om de keuken gezond en fris te houden. Zonder afzuigkap verandert het al snel in een m
Kenmerken: Kopen in KaatsheuvelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24350539 Meld aan Aanbodpagina