Ecovacs Deebot Ozmo 950 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie


sinds 3-12-2021 13:15:42

Grote foto ecovacs deebot ozmo 950 robotstofzuiger met dweilfunctie witgoed en apparatuur stofzuigers
prijs: € 349
Locatie : Zwanenburg  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

LET OP! DUITS MODELDe beste DEEBOT ooit: sterke zuigkracht voor perfecte reinigingsresultaten
Gloednieuw ontwerp
Met behulp van de innovatieve lasersensor meet hij afstanden nog nauwkeuriger en produceert hij een gedetailleerde kaart voor grondigere reinigingsresultaten. Het nieuwe en geoptimaliseerde ontwerp verbetert de zuigprestaties en vermindert het geluidsniveau op effectieve wijze. Door het platte ontwerp kan de DEEBOT zich ook onder lage meubelen verplaatsen. De robot kan moeiteloos drempels en kleinere obstakels passeren dankzij het verbeterde aandrijfmechanisme." style="box-sizing: border-box; font-family: HelveticaRoman; margin-top: 1.5rem; font-size: 1rem; line-height: 1.5;">Uw DEEBOT OZMO 950 reinigt zelfs moeilijk bereikbare plaatsen perfect.Met behulp van de innovatieve lasersensor meet hij afstanden nog nauwkeuriger en produceert hij een gedetailleerde kaart voor grondigere reinigingsresultaten.Het nieuwe en geoptimaliseerde ontwerp verbetert de zuigprestaties en vermindert het geluidsniveau op effectieve wijze.Door het platte ontwerp kan de DEEBOT zich ook onder lage meubelen verplaatsen.De robot kan moeiteloos drempels en kleinere obstakels passeren dankzij het verbeterde aandrijfmechanisme.
Combiborstel voor verschillende vloertypes
Of het nu gaat om een harde vloer of om tapijt: de combiborstel past zich aan de verschillende vloertypes aan en garandeert de beste reinigingsresultaten.
Verwisselbare hulpstukken voor verschillende soorten vuil
Met onze DEEBOT is schoonmaken moeiteloos. U kunt het hulpstuk wijzigen al naar gelang uw behoeften.De directe zuigmond is ideaal voor

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): Deebot ozmo 950 bkeus


Kenmerken: Kopen in ZwanenburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27475878 Meld aan Aanbodpagina