Doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm


sinds 9-6-2022 03:10:29

  • Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
  • Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines Grote foto doosmodel afzuigkap 6000x950x540 mm witgoed en apparatuur keukenmachines
prijs: € 2093,29
Locatie : Kaatsheuvel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Doosmodel afzuigkappen
Er zijn voor de horeca gelegenheden in ons land ontzettend veel regeltjes te vinden die te maken hebben met de afzuiging in het pand. Deze regels zijn er voornamelijk om de veiligheid van de gasten te waarborgen, je wilt natuurlijk niet hebben dat deze last krijgen van hun luchtwegen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een goede afzuiging op de werkvloer ervoor zorgt dat al jouw werknemers op een veilige manier kunnen werken. Bij Horeca King zit je goed als het aankomt op de apparaten en toevoegingen voor in de horeca. Bij ons kan je dan ook de doosmodel afzuigkappen kopen!

Goede afzuigkappen voor een lage prijs
Het voordeel van deze site is dat je een aanzienlijk hoge kwaliteit zult ontvangen voor een lage prijs. Dit maakt het dan ook mogelijk om gelijk heel het pand te voorzien van nieuwe afzuigkappen. Als je het dan toch doet moet je het gelijk goed doen! Onze afzuigkappen zijn altijd weer voorzien van de benodigde eisen en keurmerken, hiermee weet je dus zeker dat je een goed product in handen hebt voor bij jou in de horeca.

Goede afzuigkappen zijn bij ons voor een lage prijs te verkrijgen, op dit moment is er zelfs nog genoeg korting terug te vinden op de site. Onze afzuigkappen bevatten een makkelijke aansluiting die het vet op een snelle manier af zal kunnen voeren, hierdoor is het voor elke horeca gelegenheid mogelijk om toch nog de lucht te filteren en om alles schoon te houden. Je kunt professionele afzuigkappen wel degelijk zien als een investering voor jouw bedrijf, door de afzuigkappen zal het er voor iedereen beter op worden. Bestel vandaag nog hoogwaardige afzuigkappen voor een lage prijs bij Horeca King!

Afzuigkap kopen voor in de keuken
Goede ventilatie is belangrijk in elke ruimte van een huis of gebouw. De afvoer van lucht is al helemaal belangrijk in ruimtes waarin zich veel verontreinigde lucht bevindt, die warm worden of waar bijvoorbeeld rookvorming ontstaat. Een ruimte die aan al deze eisen voldoet, is de keuken. Geen enkele keuken is compleet zonder een goede afzuigkap. Een afzuigkap kopen doe je echter niet zomaar. Er zijn redelijk wat zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een afzuigkap. Denk hierbij aan het type keuken en de hoeveelheid ruimte die je hebt voor het installeren.

Een afzuigkap aanschaffen
Bij het aanschaffen van een afzuigkap komen een aantal zaken kijken. Is er bijvoorbeeld al nagedacht over een motorloze kap of een met motor? Is er rekening gehouden met de aanwezigheid van een centraal afzuigsysteem? Ook moet er gekeken worden naar hoe de lucht wordt afgevoerd. Hoe korter het systeem kan zijn en hoe minder bochten het bevat, des te beter de kap zal werken. Immers kan de lucht dan zo snel en gemakkelijk mogelijk worden afgevoerd.

Daarnaast moet de kap natuurlijk ook passen bij jouw kookplaat. Hij moet in ieder geval even breed zijn als je kookplaat. De kap werkt niet vanzelf en heeft ook stroom nodig, is er al nagedacht over de stroomtoevoer?

Als laatste zijn er een afzuigkappen die je zelf kunt installeren. Maar als je twijfelt over het installeren of niet zeker weet hoe het werkt, dan is het altijd verstandig om een professional in te schakelen. Goede luchtafvoer is immers heel belangrijk om de keuken gezond en fris te houden. Zonder afzuigkap verandert het al snel in een muf en met rook gevuld hok.

Soorten afzuigkappen
Er zijn veel soorten afzuigkappen. De meest bekende is de dampkap, deze kennen we in 6 uit
Kenmerken: Kopen in KaatsheuvelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24350664 Meld aan Aanbodpagina