Pelletkachel Piro 7 kW zwart


sinds 12-1-2022 03:01:24

Grote foto pelletkachel piro 7 kw zwart witgoed en apparatuur ventilatoren en airco
prijs: € 1295
Locatie : Zwolle  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pelletkachel Alessia 6 Zwart productomschrijving
Alessia 6 Zwart laat zich omschrijven als modern, voordelig en kwalitatief. Een prachtige pelletkachel in het assortiment van Klimaatmagazijn. Voor een aantrekkelijke deal zit je met deze kachel helemaal goed. We vertellen graag waarom de Alessia 6 zo geliefd is.
Gunstigste prijs-kwaliteitverhouding
De Alessia 6 Zwart wint op alle fronten als het om prijs-kwaliteitverhouding gaat. De compacte, maar sterke constructie staat als een huis.

Ondanks het robuuste karakter weegt de pelletkachel maar 45 kilo. Hier is ‘klein, maar fijn’ zeker van toepassing. Daar doet het Italiaanse design nog een schepje bovenop. De kachel schittert in subtiliteit.
Alessia 6 Zwart met optioneel wifipakket
Pelletkachels zijn aangesloten om het stroomnet. De motor ontneemt je de lasten van houtaanvoer (in dit geval houtpellets) en dosering. Alles gaat vanzelf, de kachel brandt autonoom urenlang.

Je hebt de mogelijkheid een wifipakket aan te schaffen. Daardoor wordt de kachel bedienbaar met je smartphone. Dankzij deze functie kun je de kachel op je werk of elders al aanzetten.
Milieu en duurzaamheid
Energielabel A+  is van toepassing op de Alessia 6. Daarnaast verwarmt dit exemplaar bijna 100% houtrookvrij. Een wereld van verschil met bijvoorbeeld vervuilende houtkachels.

Houtpellets zijn uitstekend verfijnde houtkorrels. Ze geven het begrip brandschoon een nieuwe betekenis. Deze korrels zijn helemaal schoon om optimaal te branden.

Klimaatmagazijn.nl houdt sterk rekening met milieu en duurzaamheid. Daarom zijn de kachels ‘ecodesign approved’. Er is tegemoetgekomen aan de strengste milieueisen. Verder worden onze houtkorrels  CO2-neutraal  geproduceerd.
Ideaal voor ruimtes tot 30 vierkante meter
Verwarm je woonkamer zonder gasverbruik. De pelletkachel is een ideale kandidaat voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Zo bespaar je flink op je gasrekening.

Deze Alessia 6 onderscheidt zich door de uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de supervoordelige aanbieding heb je de investering zo terugverdiend. Loop de kans niet mis en scoor dit topproduct.
Pelletkachel kopen bij Klimaatmagazijn.nl
Een pelletkachel kopen bij klimaatmagazijn.nl is altijd een goed idee. Sinds 2007 heeft het bedrijf de beste pelletkachel-experts in huis. Om deze reden ben je hier bij het juiste adres. De aanwezige vakkennis wordt namelijk ingezet voor topproducten en professioneel advies in de showroom.

Bovendien levert klimaatmagazijn.nl superhandige en voordelige pakketdeals. Onder andere voordeelbundels met houtpellets en afstandsbedieningen zijn in trek. Ook het benoemde wifipakket valt in de smaak.
De beste houtpellets voor de Alessia 6 Zwart
Qua pellets hebben we twee basisadviezen.


 ● Ten eerste adviseren we houtpellets met het EN Plus A1-keurmerk. Dit is een speciaal kwaliteitslabel voor hoogwaardige houtpellets.
 ● Ten tweede raden we met name pellets van naaldhout aan. Naaldhoutkorrels doen het een stuk beter in vergelijking met andere soorten korrels.
Waarom de keuze voor de juiste houtpellets belangrijk is
De zwarte Alessia 6 is een prachtige kachel, maar dat moet ie ook blijven. Dus is de keuze voor houtpellets van belang. Want slechte pellets zijn eveneens slecht voor de kachel.

Door middel van een verstoorde brandstof-zuurstof-balans kan het raam snel zwart worden. Als gevolg van die slechte pellets.

Perfecte pe
Kenmerken: Kopen in ZwolleKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27577698 Meld aan Aanbodpagina